Röster från publiken

Emma i Kiruna

Hej & tack för en fantastisk show igår! Vilka talanger ni alla är!

Vi Kiruna-bor är återhållsamma med stående ovationer (är inflyttad i vuxen ålder så jag kan skriva under på det??) fast vi anser att något är kanonbra.

Lycka till med er fortsatta turné från och med Gällivare ikväll och nedåt landet!

Gunnel i Kungsbacka

Kära Cirkus Maximum!
Hjärtligt tack för en enastående föreställning onsdagen den 12 april 2017 i Kungsbacka!
Fantastiska artister, trevligt och proffsigt på alla sätt!
Lika roligt för undertecknad 70-årig mormor som för mitt snart 5-åriga lilla barnbarn!
Vi skrattar fortfarande flera dagar efteråt och längtar till nästa år!
Med vänliga hälsningar
Gunnel i Kungsbacka

Leif i Nykvarn

Besökte er föreställning måndag den 8 augusti i Nykvarn, med mina barn barn.

Jag vill bara berömma er och er utveckling av föreställningen.

Som amatörmusiker vill jag ge orkestern en stor varm applåd.

Stort beröm hur ni behandlade djuren med mycket humor.

Hela föreställningen var mycket bra och barnen var mycket nöjda, fast de inte fick köpa allt de ville ha.

Bra jobbat.

Leif i Nykvarn

Sara i Motala

Hej!

Jag och min 4-åriga son vill tacka er för en jättebra föreställning i Motala igår. Vi gillade särskilt hundarna, trampolinartisten, klädbytena och den hisnande avslutningen med akrobaterna på det snurrande hjulet. Och så sockervadden, popcornen, den levande orkestern och den härligt, klassiska cirkusstämningen.

Jämfört med min egen barndoms cirkusbesök, var jag glad över att se hur fint djuren såg ut att må och bli behandlade. Bra att ni bara använder tamdjur – hela upplevelsen blir ju så mycket roligare, ju bättre lämpade djuren är för att leva cirkusliv.

Önskar er alla en fin cirkussommar!

Vänliga hälsningar,
Sara

Madeleine i Hudiksvall

TACK underbara cirkus Maximum för ännu en fantastisk föreställning i Hudiksvall med bra personal och mkt trevlig service!!! Mkt bra artister och fantastiskt vackra (och välmående) djur som ALLTID!!!! 
Stort tack för allt ert slit och kämpande. Ni är FANTASTISKA och vi längtar redan tills nästa år!!! 

MVH Madelene med familj! Eva i Solna

Jag tillhör de glada lyckliga som vann en biljett till Solna Huvudstafältet 19/5. TACK för en sådan lycklig tur!
Jag och mina vänner upplevde redan på långt håll spänning och glad förväntan när vi såg det vackra tältet och all personal i stiliga livréer. Fint arrangerad cirkusby. Barngodispack var en BRA ide'.
Det var så vackert inne, orkestern spelade äkta cirkus- och spänningsmusik, väldigt skickligt, dom ska ha stort tack.
Alla artister, djur och personal runt omkring var så bra och duktiga, man skrattade hela tiden och hisnade av skräckblandad förtjusning. Vi var särskilt glada i oxarna och frieser- eller shire-hästen, men balansartisterna, pajasen, alla djur och de många övriga numren var jättebra, mycket fint. Ett härligt roligt välblandat program!
Vi pratar ännu mycket om all träning, härligt skickligt artisteri och den magiska äventyrsstämningen därinne. Och cirkusdofterna mmmmmmmm!
TACK till alla för en mycket bra föreställning skickar Eva från Huvudsta, Solna 

Stefanie

Nu riktar jag mig enbart till de som jobbar på denna cirkus. Ni har då alltid bemöt mig och andra i den stad där jag bor med vänlighet. Alla de gånger jag varit och tittat på era föreställningar har jag med egna ögon sett hur väll ni tar hand om era djur. Åt era vägnar tar jag illa vid mig över alla de negativa kommentarer ni får om att ni har djur på er cirkus. Alla de som skriver värkar glömma att en cirkus häst eller elefant eller annat djur är en medlem i er trupp lika viktig för er som er familj. Ni behandlar era djur med lika stor omtanke som en familj behandlar sinna husdjur. Stå på er å strunta i de negativa kommentarerna. Vist finns det folk som behandlar djur illa. MEN ni till hör inte dem som gör det. Jag kommer fortsätta å besöka er cirkus. Kram!

Anna i Uppsala:

Hej, efter att ha sett eran föreställning i Uppsala igår-
måste jag bara få säga;
Hatten av!!

Jag har genom mitt arbete, som personlig assistent, samt som mor till 4 barn ,haft förmånen att besöka flera olika cirkus koncept, men jag måste säga ,att erat kniper 1:a priset.

Ni har lyckats fånga själva kärnan, i cirkusens väsen och samtidigt få det hela att kännas nytt och spännande!

Hela atmosfären utstrålade en familjär, generös och aningen magisk stämning.

Tack för en jättefin föreställning, men framförallt tack för en härlig känsla, som dröjer sig kvar en god stund efteråt.

Med de vänligaste hälsningar till er alla.

Anna.

Marcus i Borlänge:

Jag får återigen tacka för en fantastisk föreställning ni bjöd på ikväll i Borlänge. Ni är varmt välkomna tillbaka hit till nästa säsong! Smiley smile Måste även återigen berömma er för den otroligt goda djurhållningen. Det är alltid lika roligt att komma och se på era välskötta, harmoniska och fina djur.

Maria

Hej!

Jag vill tacka för en fantastisk kväll hos er! Jag var där med två av mina söner. Den yngsta har varit med förut, men för den andra var det cirkuspremiär. Han har autism och var jättenervös innan. Men nu vill han gå snart igen, han log hela tiden?
Det vill jag tacka för!!?

Mvh Maria